Reactie plaatsen

Reacties

Claire Smith
5 maanden geleden

Wat een super ervaring.. Heerlijk ontspannen en fijn.. Priscilla legt alles goed uit en als ik vragen had vertelde ze me er alles over. Echt een dikke 10.. Ik raad het iedereen aan.

Alisa
9 maanden geleden

Echt een aanrader! Priscilla laat je op je gemak voelen en zorgt voor een ontspannen sfeer. De salon ziet er schoon, keurig en professioneel uit. Ze heeft mij uitstekend geadviseerd voor een passende behandeling. Erg tevreden en ik kom zeker snel weer!

Sjahnita
9 maanden geleden

Tijdens mijn bezoek aan Beautysalon Pure Priscilla heb ik geen moment getwijfeld of ik in goede handen was. Door haar kennis en manier van werken voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Het huidadvies en de producten voor thuisgebruik zijn echt fantastisch, ik zie nu al significante verbeteringen aan mijn huid! Heel erg bedankt en tot over 4 weken.

Sheretta
9 maanden geleden

Ik ben pas geleden voor het eerst in de salon geweest voor een gezichtsbehandeling en dat is heel goed bevallen.
Ze legt alles goed uit en heeft kennis van haar producten en ook ziet de salon er schoon en verzorgd uit en daarom ga ik zeker meer behandelingen nemen bij priscilla.
Zeker een aanrader !!

Saskia Willigenburg
9 maanden geleden

Ik ben met Priscilla in contact gekomen door mijn zoon Dutch Performante. Ik heb nu 2 x een cryolypolise behandeling gehad. Begin nu resultaat te zien. Priscilla heeft alles goed uitgelegd en is bekend met haar producten. Een echte aanrader. Ga zo door.

Mitchel
9 maanden geleden

Recent een cryolipolyse behandeling gehad, Bij aankomst voelde het al vertrouwd een gezellige leuke meid, Alles werdt duidelijk uitgelegd over de machine en wat het hele cryolipolyse nou precies in houd, En het resultaat is al zeker te zien. Op naar de volgende behandeling,Zeker een aanrader!

Iris de Jong
9 maanden geleden

Hallo Priscilla Dank je wel voor de fantastische gezichtsbehandeling en mijn mooie wenkbrauwen Ik ben er erg blij mee Liefs van mij

Ramona
2 jaar geleden

Ik heb een super fijne gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla ...Ik ken Priscilla al een tijdje en ik vind dat ze het allemaal heel erg goed doet ...Ik ben heel erg trots op haar , ik zie haar ook als een hele goede vriendin . De salon ziet er keurig uit , ik had niet anders verwacht .

Marion
2 jaar geleden

Fijne gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla .Ik ben erg tevreden en kom zeker vaker terug Keurige schone salon .

Agnes
2 jaar geleden

Hi Priscilla, dank je wel voor je heerlijke gezichtsbehandeling. Zeer tevreden over mijn wenkbrauwen. Mooi neutraal gedaan. Proffesioneler en zorgvuldig., Ik voelde mij welkom en kon genieten van de behandeling. Zeker tot een volgende keer.

Wietske
2 jaar geleden

Goede detoxbehandeling gehad met een heerlijke gezichtsmassage! De salon ziet er gezellig en professioneel uit. Super gezellige meid!

Lisanne
2 jaar geleden

Priscilla is de eerste schoonheidsspecialiste die ik heb bezocht. Tevreden! Fijn haar warme handen en mijn wenkbrauwen mooi bijgewerkt.

Bianca de Vries
2 jaar geleden

Ik ben voor de eerste keer bij Priscilla geweest Wat een leuke meid is dat zeg .Ze ziet er zelf ook heel erg verzorgd uit..Hele leuke ontvangst , De salon ziet er heel erg netjes uit .De behandeling was in 1 woord fantastisch ...Ik heb al weer een nieuwe afspraak gemaakt .

Ashley Kats
2 jaar geleden

Vandaag een detox gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla. Hier zeer tevreden over. De behandeling was professioneel en gevarieerd. De gezichtsmassage was zeer ontspannend. Wenkbrauwen weer mooi in vorm.

Denise
2 jaar geleden

Via Groupon gebruik gemaakt van een behandeling bij Priscilla. Het was heerlijk! Ze gebruikt fijne producten en geeft een heerlijke gezichtsmassage. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rating: 3.5 sterren
16 stemmen