top of page
  • Foto van schrijverPriscilla van der Zande

Hydrojelly mask

De nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik!

Hydrojelly Masks onderscheiden

zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten:

Hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst.

Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huid verbeterende behandeling.


Waarom elektrolyten?

Elektrolyten zijn geladen deeltjes – mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die een belangrijke rol in de vochtbalans van ons lichaam vervullen. Ze geleiden elektriciteit zodra ze worden gemengd met water. Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren. Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet functioneren zonder.

Directe werking:


  • Balanceren pH-waarde

  • Vochtbinding in de huidcellen

  • Herstellen van huidbarrière

  • Verbeterde stofwisseling mitochondriën


Elektrolyten zijn dus de basis van een goed gehydrateerd en dus goed functionerende huid. Hoeveel je ook drinkt of smeert: een vochtarme huid zal niet verbeteren als ze elektrolyten tekortkomt. Daarnaast hebben ze nog een belangrijke eigenschap: ze versterken de werking van andere ingrediënten zoals AHA/BHA, retinol, vitamines en ceramiden en zorgen zo dat deze beter presteren in de huid.


Verdere ingrediënten

Naast elektrolyten bevat elk HydroJelly Mask een mooie basis aan ingrediënten:

  • Natrium & kaliumalginaat

  • Zeewier

  • Biologische havermout, witte rijstpoeder en witte wilgenbastDe HydroJelly Masks bevatten uitsluitend gevriesdroogde ingrediënten, waardoor de ingrediënten vers en lang houdbaar zijn. Hierdoor zijn er aanzienlijk minder conserveermiddelen nodig. Alle maskers zijn vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, talk en maiszetmeel. Werking HydroJelly Masks


Vocht volgt de stroom elektrolyten: zo zorgen de HydroJelly Masks ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden.

De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden de alle werkstoffen ingesloten en volgt een occlusief effect. Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière.


De maskers zijn in de zetten in elke gewenste behandeling, geven een heerlijke verkoeling aan de huid en vormen daardoor de perfecte afsluiting van (intensieve) behandelingen

Er is een breed assortiment HydroJelly Masks beschikbaar; voor elk huidtype en elke huidconditie is er een perfecte match. Zo kun je elke behandeling personaliseren en upgraden.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page