top of page

IPL Definitief ontharen 

Voor altijd van je ongewenste haren af

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor je kan betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL SHR kun je zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

IPL Laser ontharen Medcos

De behandeling 

 

De Medcos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt. Het MedCos IPL & IPL SHR systeem heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende haar- en huidskleuren.

De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is door het grote behandeloppervlak zeer kort. Om een indicatie te geven van de snelheid van de MedCos IPL SHR behandeling volgen hier enkele veel behandelde locaties met de gemiddelde behandeltijd, naast uiteraard de ontvangst van de klant en de gratis intake:

Onze voordelige actie pakketprijzen

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van definitief ontharen? Of ben jij dusdanig enthousiast geworden dat je gelijk een afspraak wilt maken?

Ik als schoonheidsspecialiste staat u graag te woord voor al u vragen

bottom of page