Beautysalon Pure 

Priscilla van der Zande 

Simon van Slingelandtplein 4 

8022 BH Zwolle

info@beautysalon-pure-priscilla.nl

0639855773 

Rating: 3.5 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Marion
2 maanden geleden

Fijne gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla .Ik ben erg tevreden en kom zeker vaker terug Keurige schone salon .

Agnes
3 maanden geleden

Hi Priscilla, dank je wel voor je heerlijke gezichtsbehandeling. Zeer tevreden over mijn wenkbrauwen. Mooi neutraal gedaan. Proffesioneler en zorgvuldig., Ik voelde mij welkom en kon genieten van de behandeling. Zeker tot een volgende keer.

Wietske
3 maanden geleden

Goede detoxbehandeling gehad met een heerlijke gezichtsmassage! De salon ziet er gezellig en professioneel uit. Super gezellige meid!

Lisanne
4 maanden geleden

Priscilla is de eerste schoonheidsspecialiste die ik heb bezocht. Tevreden! Fijn haar warme handen en mijn wenkbrauwen mooi bijgewerkt.

Bianca de Vries
4 maanden geleden

Ik ben voor de eerste keer bij Priscilla geweest Wat een leuke meid is dat zeg .Ze ziet er zelf ook heel erg verzorgd uit..Hele leuke ontvangst , De salon ziet er heel erg netjes uit .De behandeling was in 1 woord fantastisch ...Ik heb al weer een nieuwe afspraak gemaakt .

Ashley Kats
5 maanden geleden

Vandaag een detox gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla. Hier zeer tevreden over. De behandeling was professioneel en gevarieerd. De gezichtsmassage was zeer ontspannend. Wenkbrauwen weer mooi in vorm.

Denise
5 maanden geleden

Via Groupon gebruik gemaakt van een behandeling bij Priscilla. Het was heerlijk! Ze gebruikt fijne producten en geeft een heerlijke gezichtsmassage. Zeker voor herhaling vatbaar!

L. Bron
5 maanden geleden

Afgelopen zaterdag een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla. Een fijne/nette salon waar je vriendelijk wordt ontvangen. De behandeling zelf was ontspannend met heerlijk ruikende producten. Een aanrader!

Titia Drost
5 maanden geleden

Vandaag gebruik gemaakt van een groupon voucher. En een hele fijne behandeling gehad. Priscilla is vriendelijk, en geeft een prettige gezichts massage . Ook zien mijn wenkbrauwen er nu weer goed uit. Ik ben van plan om vaker te gaan, en mezelf hier mee te verwennen.

Yvonne Agteresch
5 maanden geleden

Ik heb via Groupon een tegoedbon gekocht voor een behandeling van een uur. Ik heb deze behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd verwelkomd bij de ingang en de ruimte was sfeervol en zeer schoon. De behandeling werd zorgvuldig uitgevoerd. Steeds legde Priscilla uit wat ze ging doen. Verder was het stil. Dat maakte het voor mij makkelijk om te genieten. Ik heb direct een vervolgbehandeling geboekt.