Beautysalon Pure 

Priscilla van der Zande 

Burgemeester van Engelenweg 52 A

8271 AT Ijsselmuiden

info@beautysalon-pure-priscilla.nl

0639855773 

Rating: 3.2857142857143 sterren
14 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ramona
een jaar geleden

Ik heb een super fijne gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla ...Ik ken Priscilla al een tijdje en ik vind dat ze het allemaal heel erg goed doet ...Ik ben heel erg trots op haar , ik zie haar ook als een hele goede vriendin . De salon ziet er keurig uit , ik had niet anders verwacht .

Marion
een jaar geleden

Fijne gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla .Ik ben erg tevreden en kom zeker vaker terug Keurige schone salon .

Agnes
een jaar geleden

Hi Priscilla, dank je wel voor je heerlijke gezichtsbehandeling. Zeer tevreden over mijn wenkbrauwen. Mooi neutraal gedaan. Proffesioneler en zorgvuldig., Ik voelde mij welkom en kon genieten van de behandeling. Zeker tot een volgende keer.

Wietske
een jaar geleden

Goede detoxbehandeling gehad met een heerlijke gezichtsmassage! De salon ziet er gezellig en professioneel uit. Super gezellige meid!

Lisanne
een jaar geleden

Priscilla is de eerste schoonheidsspecialiste die ik heb bezocht. Tevreden! Fijn haar warme handen en mijn wenkbrauwen mooi bijgewerkt.

Bianca de Vries
een jaar geleden

Ik ben voor de eerste keer bij Priscilla geweest Wat een leuke meid is dat zeg .Ze ziet er zelf ook heel erg verzorgd uit..Hele leuke ontvangst , De salon ziet er heel erg netjes uit .De behandeling was in 1 woord fantastisch ...Ik heb al weer een nieuwe afspraak gemaakt .

Ashley Kats
een jaar geleden

Vandaag een detox gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla. Hier zeer tevreden over. De behandeling was professioneel en gevarieerd. De gezichtsmassage was zeer ontspannend. Wenkbrauwen weer mooi in vorm.

Denise
een jaar geleden

Via Groupon gebruik gemaakt van een behandeling bij Priscilla. Het was heerlijk! Ze gebruikt fijne producten en geeft een heerlijke gezichtsmassage. Zeker voor herhaling vatbaar!

L. Bron
een jaar geleden

Afgelopen zaterdag een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Priscilla. Een fijne/nette salon waar je vriendelijk wordt ontvangen. De behandeling zelf was ontspannend met heerlijk ruikende producten. Een aanrader!

Titia Drost
een jaar geleden

Vandaag gebruik gemaakt van een groupon voucher. En een hele fijne behandeling gehad. Priscilla is vriendelijk, en geeft een prettige gezichts massage . Ook zien mijn wenkbrauwen er nu weer goed uit. Ik ben van plan om vaker te gaan, en mezelf hier mee te verwennen.