top of page

Welkom

Beautysalon pure Priscilla is een toonaangevende Beautysalon in Zwolle. Sinds 2019 bieden we een breed scala aan diensten en producten aan om je de elegante en fantastische look te geven die je verdient. 

Scrol verder om een afspraak te maken.

RTL 4 Plezier en passie
Video afspelen

De behandelingen die wij aanbieden kunt u hieronder vinden

MedCos-Body-Wizard-Duo--350x525.jpg

Cryolipolyse

Tijdens de MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam zal worden afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

fwMedCos9856-1-768x1152.jpg

IPL Laserbehandelingen

Met de Medcos IPL stand worden korte en krachtige lichtflitsen afgegeven op de huid. Van deze energie wordt met een lichtfiltering een spectrum geselecteerd om zodoende een locatie effectief te kunnen behandelen. Bij ontharen is het doel om de energie via het aanwezige pigment in de haarwortel te verwarmen tot 70 graden. Deze wordt zodoende effectief geraakt en vernietigd.

Biopeel-2-1.jpg

Peelings

Een peeling is een behandeling waarbij er een vloeistof met actieve werkzame stoffen op de huid wordt aangebracht. Hiermee wordt een dun laagje huid op een gecontroleerde wijze verwijderd, waardoor er een verbeterde huidstructuur ontstaat. Tevens zorgen de werkzame stoffen in peelings ervoor dat de cellen in de dieper gelegen huid worden gestimuleerd, waardoor de huid minder snel veroudert. Zo wordt er collageen en elastine gestimuleerd en wordt de huid geëgaliseerd en worden oneffenheden verminderd. Daarnaast zullen fijne lijntjes, littekens, acne of pigment zichtbaar minder worden of verdwijnen.

olie_verwarmen_1024x.webp

Massages

Aanraking is heel belangrijk, maar eigenlijk doen we dat te weinig. Bij massage wordt je lichaam aangeraakt waardoor er oxytocine en endorfine vrijkomt, dit is een geluk stofje. En daar worden we blij van. Zeker in deze drukke en hectische tijd waarin wij leven is het heel belangrijk om eens heerlijk te ontspannen. We zitten te veel in ons hoofd.

maxresdefault.jpg

Verven

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin of blauw is mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up,  veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

hs8-WCs-Augenbrauen-zupfen-0-110177517_m.jpg

Epileren/Harsen

Harsen is een ideale manier om ongewenst haar te verwijderen, omdat de haren 4 tot 6 weken weg blijven en de haren zachter zijn, omdat met scheren de stoppels harder worden. Epileren wordt voornamelijk gebruikt om haren bij de wenkbrauwen te verwijderen.

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen?

Laat ons het dan gerust weten door het formulier in te vullen.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

Afbeelding1.png

Bedankt voor de inzending!

We verwelkomen je graag!

Ma - Vrij 09:30-21:00

Za - 12:00-17:00

Zo - Gesloten 

bottom of page